Solar Gold Zrt.

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
2014. máj. 03., szombat 00:00

Almond and white chocolate bowl ..avagy mandulás fehércsokis tál...

Írta: 
Értékelés:
(5 szavazat)

Történet:
Pár napja feltettem ide a honlapomra, Gáborkám születésnapi epres-mascarponés tálcáját azzal, hogy nem csak ez készült a szülinapjára. :-) Most megosztom veletek ezt a másik finomságot is, ami hasonlít egy kicsit egy olyan amerikai-kanadai recepthez, amit Erzsikétől /edmontoni kedves barátom/ kapott, angol nyelvű receptes könyvben olvastam.

Ehhez a hozzávalókat, valamint elkészítésének módját megtalálhatjátók itt:

Csokis diós!

Annyi különbözőséggel, hogy dió helyett mandulát használtam és a fehércsokis mázhoz, fehércsoki táblát /20 dkg-ot/, melyhez két három evőkanál olajat adtam, a fényesség és a folyékonyság elérése érdekében.

A "tál" tetejére a csokismáz bevonása után, mandulaszemeket ragasztottam. /ne várjuk meg a teljes megdermedést, hanem kb. félidőben tegyük rá, mert akkor nem ragad rá... :-) /

Ha mindezzel készen vagyunk, akkor "hatalmas étvággyal" el is fogyaszthatjuk. :-)

 

40gabor  40gabor2  40gabor3

                                                                40gabor4

Megjelent: 1008 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. máj. 03., szombat 15:06
Desszerteket sütni főételeket,leveseket főzni

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

 

Isten tudja borito

Rólam

cunimama2015   qrcode

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

Az ételeimhez a borokat a Cey-Bert Róbert Gyula: Magyar borok és ételek harmonizációja c. könyve alapján ajánlom.

Címkék

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly